Як ми проводимо івенти в епоху COVID19

Як ми проводимо івенти в епоху COVID19

Складно, незвично але все ж таки можливо.

  1. Безпека 
    Зрозуміло, якщо йдеться про людей - насамперед для нас найголовніше безпека. Тому санітайзери, скринінг, масочний режим і.т.д в обов'язковому порядку. Немає жодного сенсу про це писати, це й так ясно.

  2. Кількість людей на заході
    Ми намагаємося робити більш камерні івенти. Якщо це презентація – ділимо її для різних аудиторій. Якщо корпоративна подія – ділимо аудиторію з відділів. Те саме стосується рекламних подій. З вечірками зараз однозначно складніше, але знову ж таки, якщо підійти до питання грамотно, все реально.

  3. Оптимізм та гарний настрій
    Найголовніше, щоб гостям було комфортно і весело. Незважаючи на те, що зараз провести івент складно і порівняно з минулим роком замовлень стало набагато менше, ми не здаємось і віримо, що все налагодиться. Але про всяк випадок міняємо підхід і знаходимо варіанти для проведення заходів.

  4. Онлайн івенти
    Чесно? Наша думка, що ця ідея висмоктана з пальця. Чому? Справа в тому, що онлайн заходи це круто, але у певних випадках, коли люди чітко йдуть отримати знання чи інформацію. Нетворкінг або розваги в такому форматі - марення. Це наша суб'єктивна думка, без образ ;)

  5. Не зупиняємось
    Ковід – це не кінець світу. Рано чи пізно ми адаптуємось до загального існування. Ми продовжуємо працювати, продовжуємо шукати цікаві локації, ідеї та нововведення в івент індустрії. Завжди є варіанти вирішення будь-яких ситуацій і в даному випадку впораємось з усіма складнощами.